Helia-D BB krém – kedvenc vagy csalódás?

Helia-D BB krém

Ő lesz a nyári alapozóm ?

Most egy szépségápolással kapcsolatos témát hoztam Neked. Már egy ideje gondolkoztam azon, hogy kellene egy másik alapozó a nyárra, aminek egy kicsit másabb a textúrájú ahhoz képest, amit most használok (itt olvashatsz róla). Szóval a boltban nézelődtem és a Helia-D BB krém volt az, ami megtetszett. A Helia-D márkától már van egy termékem, amiről már írtam (itt olvashatsz róla). Próbáltam már más márkától is BB krémet, de nekem attól túl zsíros lett a bőröm. Na de térjünk is rá a Helia-D BB krém tesztelésére.

Ha jól emlékszem, akkor két árnyalatban lehet kapni: világos és normál. Én az utóbbit használom.

Mit ígér ?

Hidratáló bőrszínkiegyenlítő nappali arckrém 15 faktoros UVA/UVB szűrővel. Segít, hogy az arcbőre egyenletes színű legyen, elfedi a piros foltokat. Fűzfakéreg kivonatot, shea vajat, B5 provitamint és E-vitamint tartalmaz. Na, ezek egész jól hangzanak.

Őszintén még soha nem hallottam olyanról, hogy fűzfakéreg kivonat szóval kicsit utána olvastam, hogy még is mi az. Gyulladáscsökkentő hatása van, illetve segít megküzdeni a pattanások ellen. Ma is okosabb lettem.

Helia-D BB krém

Helia-D BB krém

Véleményem:

  • Már egy párszor kipróbáltam, tesztelgettem, hogy jó lesz-e ez nekem nyárra vagy sem. Nyilván nem fog biztosítani egy erős fedést, mert ugye a BB krém egy színezett hidratáló krém.
  • Tartottam tőle, hogy ez is fényleni fog az arcomon. Nem teljesen matt a végeredmény, egy minimális csillogást ad az arcnak.
  • Talán az az egy hátránya van, hogy egy kicsit nehezebb eloszlatni. Ecsetet szoktam használni alapozásnak, de lehet, hogy nedves szivaccsal könnyebben el lehetne oszlatni. Még nem próbáltam.
  • A csomagolása nagyon szép és elegáns. A márkára jellemzően a fekete szín dominál, de ezzel a metálos lilás-rózsaszínnel nagyon feldobták. Az ára is pénztárcabarát: kb. 1.500,- Ft.
  • Igazából olyan vegyesek az érzéseim vele. A színe szerintem tökéletesen passzol az arcomhoz, nem lesz ragacsos tőle a bőröm, de valahogy még sincs meg az a wáó.
  • Hétköznapokra teljesen jó, de nyárra nem lesz a legjobb választás, mert kicsit nehéz viselni. Mármint olyan maszk hatású az arcomon, de közben meg nincs neki teljes fedése.

Lehet, még keresgélek tovább. Van valami ötleted? Te milyen alapozót használsz a nyáron?

Te próbáltad már a Helia-D BB krémet? Ha van esetleg tapasztalatod, írd meg!

Helia-D BB krém