Helia-D, NYX, Garnier – szépségápolási termékek tesztelése

szépségápolási termékek tesztelése

Márciusi kedvencek

Nos, mint a címből sejtheted, ebben a posztban a  szépségápolási termékek tesztelése lesz a fő téma, konkrétan a Helia-D, a Garnier és az NYX. Ezzel a bejegyzéssel egy új sorozatot indítok az oldalon. Minden hónapban összeírom az épp aktuális kedvenceimet, vagy épp csalódásaimat.

Helia-D

Elsőként a Helia-D Classic érzékeny bőrhöz való hidratáló krémjéről írom le azt, hogy ők mit ígérnek és azt, hogy én mit tapasztaltam.

szépségápolási termékek tesztelése

Használata: reggelente és esténként a nedves arcbőrünkbe kell belemasszírozni.

Ezt állítják: gyulladáscsökkentő hatású őszbogáncs-kivonatot, kukorica kivonatot és kukoricacsíra kivonatot tartalmaz. Segít regenerálni és megnyugtatni az öröklötten vagy környezeti ártalmak következében túlérzékenyé vált bőrt. A bőr 24 óra elteltével hidratált marad. Puhítja a bőrt.

Véleményem: Az arcomon gyakran gyulladt, piros foltok, pattanások, vagy azok nyomai látszódik. Nagyon zavaró és csúnya tud lenne. Mióta használom, egyre kevesebb ilyen folt van az arcomon. Teljes mértékben egyetértek az állításukkal. Bátran merem ajánlani Neked is ezt a terméket, ha ilyen problémával küszködsz, mint én.

Garnier

Biztos vagyok benne, hogy Te is hallottál már a Garnier arcmaszk kendőiről. Én is kipróbáltam őket. Három színben kapható, de más-más hatásuk van. A zöld színű normál és kombinált bőrre, a kék színű vízhiányos bőrre való. Nekem a rózsaszín vált be leginkább. Na de mire is való ez a maszk? Mit ígér?szépségápolási termékek tesztelése

A válasz a kérdésekre: intenzíven hidratál és nyugtatja a száraz, érzékeny bőrt. Egy maszk egy hét bőrápolásával ér fel és tényleg valóban puhává és hidratálttá teszi bőrünket.  15 percig kell magunkon hagyni; én utána a maradék krémet egy kicsit belemasszírozom az arcomba, majd langyos vízzel leöblítem. Ennyi kényeztetés mindenkinek jár.

NYX Cosmetics

szépségápolási termékek tesztelése

Most térjünk át a három NYX termékre. Jelenleg csak Budapesten az Alle-ban található meg az üzletük, de hamarason a WestEndben is nyitnak egy boltot.

Az első egy folyékony, fekete szemhéjtus. Még csak most barátkozok a szemhéjtus tökéletes használatával, de egyre jobban megy. Azért döntöttem emellett, mert nagyon szép vékony ecsete van, amivel szép, precíz vonalat lehet húzni. Próbáltam már gélt, filctollat is, de azok vastagok lettek és az utóbbi hamar ki is száradt.

szépségápolási termékek tesztelése

Ha már a szemnél tartunk, akkor a következő termék egy szemhéjpúder bázis/primer. Ennek segítségével tartósabbá tehetjük szemsminkünket. Nem fog lecsúszni a szemünk alá, valamint sokkal jobban visszaadja a szemhéjpúder színét.  Nekem nagyon bevált!

Az utolsó termék egy folyékony rúzs. Vagyis ez nem is egy rúzs, hanem egy mattra száradó szájkrém. A színe valami csodás, az egyik kedvencem lett (Istambul árnyalat). Ezen felül még nagyon nagy pozitívum, hogy nem szárítja le az ajkaimat, valamint nagyon tartós.

szépségápolási termékek tesztelése

Helia-D -Classic Érzékeny bőrre

NYX – soft matte lip cream-Istambul

NYX – szemhéjtus

Garnier – arcmaszk

NYX – szemhéjpúder bázis

Próbáltad már valamelyik terméket? Ha igen, akkor szívesen elolvasom a Te véleményedet!