Kedves Látogató!

Először is köszöntelek az oldalamon! Néhány éve még elég egyhangúan öltözködtem, de az utóbbi időben folyamatosan egyre változatosabbá váltam. Őszintén bevallom, hogy túlságosan féltem mások véleményétől, ezért nem mertem kockáztatni, kilépni a komfortzónámból.

Ezután rájöttem arra, hogy úgy tudom igazán felfedezni önmagam, megismerni a saját személyiségem, hogy mi tesz boldoggá, ha nem gördítek akadályokat a változás útjába.

Ez volt az oka annak, hogy létrehoztam ezt az oldalt, mivel meg szeretném mutatni a világnak – és nektek kedves olvasóim – hogy a változatosság jó, és bárki lehet sokszínű.

Azt vettem észre, hogy sok nő játszadozik el gondolatban azzal, hogy mennyire szeretne változtatni az öltözködésén. Ez azonban megmarad gondolati síkon, legtöbbször azért, mert fél a többi ember véleményétől.

A blogomban fel szeretném nyitni a nők szemét ezzel kapcsolatban. Segíteni fogok nekik abban, hogy megnőjön az önbizalmuk és merjék felvállalni önmagukat. Megpróbálok öltözködési és szépségápolási tanácsokat adni ezen cél elérése érdekében.

Olvassátok az oldalt, gyűjtsetek inspirációt és lépjetek ki a komfortzónából!