Minimalista stílus a gardróbban

Minimalista stílus

Mit is jelent a minimalista stílus?

Letisztult anyagok, formák, minták és színek. A mai összeállításom ezen az elven alapszik. A fekete és a fehér kombó talán egy örök klasszikus is. Ez a két szín együtt nagyon egyszerű, de mégis nagyszerű. Napjainkban a minimalista stílus nagyon elterjedt, rengeteg híve van. Nekem is nagyon tetszik, bár én tudom magamról, hogy nem tudnék mindig így öltözni. Instagramon rengetek olyan blogger van, aki a minimalista irányvonalat képviseli. Imádom a képeiket nézni és inspirálódni.

Minimalista stílus

Mivel igen szeszélyes ez az április, muszáj valami vastagabb pulcsit vagy kabátot magammal hordani. Most egy fekete bőrdzsekire esett a választásom. Nagyon tetszik benne, hogy a gallérján szegecsek találhatók meg.

Minimalista stílus

Ez az ing amit viselek, igazából egy ruha, de nagyon jól funkciónál felsőnek is, és még azért fáznék egy ilyen kis lenge ingben. A hosszanti csíkok miatt karcsúsít és hosszítja a felsőtestet.

Minimalista stílus

Minimalista stílus

Minimalista stílus

A nadrág egy basic darab. Fekete színe miatt jól kombinálható. Az ing miatt nem látszik, de magasított a dereka, szóval egy crop toppal is jól tud mutatni.

Minimalista stílus

Ééés végre elérkeztünk a szettem kedvenc darabjához: A cipőhöz. Egyszerűen imádom a magasított talpa és az anyaga miatt. Szerelem volt első látásra. Tudtam, hogy ez a cipő haza fog velem jönni. Talán nem a legkényelmesebb cipőm, de ahogy a mondás tartja: “a szépségért meg kell szenvedni”. Mondjuk azt is tudom, hogy ezek a cipők megosztóak, vannak akiknek tetszik, és vannak akik ki nem állhatják őket.

Minimalista stílus

Minimalista stílus

Minimalista stílus

Neked mi a véleményed erről a stílusról ? Te is szereted az ilyen cipőket? Oszd meg velem a véleményed!

Próbáld ki te is a minimalizmust!

Bőrdzseki – Háda

Ingruha – H&M

Nadrág – H&M

Cipő – Háda

2 comments

Comments are closed.