Nadrágkosztüm – azaz mit viseljünk az irodában 2017-ben?

Nadrágkosztüm

Lezseren elegáns öltözködés

Mint az előzőekből kiderült, a mai bejegyzésben a nadrágkosztüm kerül a középpontba. Van egy olyan érzésem, hogy Te is sokat gondolkoztál azon, hogy kipróbálsz egy komolyabb, elegánsabb outfitet. De gondolom, lebeszélted magad róla, hogy: “Ááh ez nem neked való. Vajon mások mit fognak ehhez szólni?”. Ezeket a gondolatokat el kell engedni és merni kell újítani.

Mi mai nők nagyon szerencsések vagyunk, mivel igazából bármit hordhatunk legyen szó szoknyáról, ruháról vagy épp egy nadrágról. Mindezt Chanel-nek köszönhetjük, aki a ’20-as ’30-as években kezdte el hordani a nadrágokat. A nadrágkosztüm megteremtője Yves Saint Laurent, akinek szintén nagyon hálásak lehetünk mert a nőknek lehetőséget adott arra, hogy modernebben öltözködjenek. Szerencsére ez a mai napig így van.

 

Nadrágkosztüm

Először próbálj ki egy lezserebb összeállítást, mint ahogy én is csináltam. Tudom, azt gondolod, hogy a bő szárú nadrág ódivatú, pedig nem. Egyre több üzletben lehet találni ilyen bő szárú nadrágokat, különböző stílusokban. Ezeknek azok a darabok, amelyek – véleményem szerint – bárkinek jól tudnak állni, mivel  a derék része karcsúsított. Ennek ellenére a nadrág szára jól el tudja takarni a vékony vagy akár a vastagabb lábakat is.

Nadrágkosztüm

Egy ilyen nadrágkosztümöt nagyon jól lehet kombinálni. Egy egyszerű basic pólóval is remekül tud mutatni, de akár egy elegánsabb blúzzal is jó opció lehet.

Nadrágkosztüm

A cipőkkel is lehet variálni. Én egy magasított talpú tornacipőt választottam hozzá, hogy ezzel egy lezserebb outfitet kapjak. El tudnám képzelni ezt az összeállítást egy szép elegáns magassarkúval, vagy akár egy mokaszinnal is.

Nadrágkosztüm

Ezt az outfitet el tudom képzelni egy irodai munkanapon, de akár akkor is, ha egy előadást kell tartanunk.

Nadrágkosztüm

Nadrágkosztüm

Nadrágkosztüm

Nadrágkosztüm

Nadrágkosztüm

Itt az ideje, hogy felfedezd ezt az arcodat is. Nem szabad félni mások véleményétől! Merd felvállalni Önmagad!

Ha a segítségemmel sikerült megkapnod azt a hiányzó kis löketet az outfit kipróbálásához, akkor kérlek oszd meg velem az eredményt!

Blézer – Bershka

Nadrág – Bershka

Póló – C&A

Cipő – Fashiondays