Nyári outfitek 2017 – 1. rész

Mit viseljünk egy meleg nyári napon?

nyári outfitek 2017

Mint ahogy már azt említettem új sorozatba kezdek, ez pedig nem más, mint a Nyári outfitek 2017. Imádom a nyarat, ilyenkor annyi fajta ruhát lehet párosítani. Előkerülnek a rövidnadrágok, szoknyák, lenge nyári ruhácskák, saruk. Egyszerűen imádom, de tényleg. Már nagyon várom, hogy lemenjen a szóbeli érettségi és elkezdődjön az igazi NYÁR. Mostanában a napon próbálok tanulni, hogy legyen egy kis színem. Remélem, Te is izgatottan várod a Nyári Outfitek 2017 sorozatot, mert én már nagyon izgatott vagyok miatta. Na de térjünk is rá a mai lookra.

nyári outfitek 2017

A szoknya

Nagyon szerettem ezt a maxi szoknyát, talán tavaly nyáron vettem a Pull&Bear-ben. Ilyenkor nyáron mindig ezen a színen akad meg a szemem, olyan nyárias. Idén is nagyon divatosak lesznek a maxi szoknyák. Még esetleg a hűvösebb nyári napokon is tökéletes választás.

nyári outfitek 2017

nyári outfitek 2017

nyári outfitek 2017

A felső

Felsőnek ezt a világoszöld trikót választottam. Az anyaga miatt kicsit olyan, mint egy pizsama felső. Mondjuk, nekem pont emiatt tetszik ennyire.

nyári outfitek 2017

Nagyon illenek ezek a színek egymáshoz. Igazán vidámak és nyáriasak.

nyári outfitek 2017

A kiegészítők

A sarumról sajnos nem készült most közeli kép. Bocsánat. De egy barna színű, keresztpántos szandálról van szó. Az elején pedig nagyon sok kicsi díszkő van. A napsütésben csak úgy csillog-villog.

A nyakláncomat már láthattad egy régebbi posztban, de ha lemaradtál volna róla, akkor ITT elolvashatod, illetve megnézheted.

nyári outfitek 2017

Nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de én ilyenkor nyáron szeretem felkötni vagy feltűzni a hajam. Nem túl kellemes, amikor a nagy melegben belelóg az arcomba.

nyári outfitek 2017

A smink

Az ajkaimra a Freedom Pro Lipstick Pink 102 Candy Sweet árnyalatát vittem fel. Ez nagyon olcsó márka, de ehhez képest igazán szép, pigmentál színe van. Nem matt rúzs, de egészséges fénye van. Mivel nem matt, nem annyira tartós, de szépen, egyenletesen kopik le. Plusz nem volt tesztelve állatokon!

nyári outfitek 2017

nyári outfitek 2017

nyári outfitek 2017

Hamarosan készülök egy komolyabb, mélyebb témát érintő poszttal is, de még dolgoznom kell rajta. Addig igyekszek az érettségi mellett hozni az újabbnál újabb posztokat.

Remélem tetszett a Nyári Outfitek 2017 sorozat első bejegyzése. Ha tetszett, egy kommenttel, vagy egy megosztással segíts, hogy mások is olvashassák. Ha van bevált nyári outfited, oszd meg velem!

Felső – Háda

Maxi szoknya – Pull&Bear 

Saru – Deichmann

Nyaklánc – Bijou Brigette

Rúzs –Freedom