Tavaszi outfitek 2017 – tippek II.

Tavaszi outfitek 2017

Mit hordjunk tavasszal? – II. rész

Folytatódik a tavaszi outfitek 2017 sorozat. Ha lemaradtál volna az előző posztról akkor itt elolvashatod. Mikor ilyen szép napsütéses idő van, muszáj színesebb ruhákat felvennem. Biztosan Te is így vagy vele, hogy ha jó idő van, akkor az élénkebb színeket választod, amikor pedig esik, akkor én személy szerint csak feküdnék az ágyban. Remélem, Te is élvezed ezt a tavaszi outfitek 2017 kis sorozatot, mert őszintén, én imádom, mikor ilyen outfiteket fotózunk.
Tavaszi outfitek 2017
Mint az előzőekben említettem, most sem volt máshogy: egy élénk színű blézert választottam. Webshopból rendeltem, és ott blézernek írták, de én inkább felsőnek fogom használni, mert ha ki akarom gombolni akkor lóg rajtam.
Tavaszi outfitek 2017
Elég mélyen dekoltált, ezért egy kis topot még alávettem, hogy ne legyek túl közönséges.
A felső élénk színe miatt csak egy egyszerű magasított derekú nadrágot választottam. Nagyon szeretek farmert hordani, mert ahhoz kb. minden illik, bárhogy tudom kombinálni.

Tavaszi outfitek 2017

A cipőmet még a téli leárazásokkor vettem, és alig vártam hogy végre viselni tudjam. És igen, eljött neki az ideje. Nagyon tetszett, hogy hegyesorrú és ettől nőiesebb lesz, de a szegecsektől mégis olyan lázadósabb, vagányabb. Egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a kis cipellőbe. Tavaszra pedig tökéletes, mert kicsit nyitott, de azért zárt is, és így nem fog benne fázni a lábam.

Tavaszi outfitek 2017

Tavaszi outfitek 2017

A felső mély kivágása miatt megkövetelte a nyakláncot. Ha már ilyen tavaszias idő van, egy színes köves virágmintás ékszert választottam hozzá. Ritkán hordok nyakláncot, vagy bármilyen ékszert. Szokásom reggelente utolsó pillanatban kikelni az ágyból és csak rohanok, hogy elkészüljek és indulhassak iskolába, ezért nincs időm ilyen apróságokra.
Tavaszi outfitek 2017
Tavaszi outfitek 2017
Tavaszi outfitek 2017
Tavaszi outfitek 2017
Tavaszi outfitek 2017
Ez az outfit nagyon jó választás a hétköznapokra, mert kicsit csinosabb, nőisebb, de mégse érzi az ember magát kényelmetlenül benne.
Te milyen tavaszi outfiteket hordasz idén tavasszal ? Neked is van kedvenc ruhadarabod? Ha szeretnéd oszd meg velem, szívesen megnézem vagy elolvasom, hogy neked milyen tippjeid vannak tavaszra!
Blézer – Na-kd
Farmer – C&A
Top – New Yorker
Cipő – Mango
Ékszer – Bijou Brigitte