Tavaszi outfitek 2017 – tippek III.

Tavaszi outfitek 2017

Mit hordjunk tavasszal?

Először is elnézést, hogy nem vagyok túl aktív, de az érettségi láza teljesen beszippantott. Ígérem, hogy igyekezni fogok hozni Neked újabb és izgalmasabb posztokat. Na de térjünk is a lényegre! Egy újabb bejegyzés a tavaszi outfitek 2017 sorozathoz. Az előzőeket itt és itt elolvashatod. Végre, most már igazán jó idő van. Lassan már a nyári napsütés is fel-felbukkan. Lehet, hogy új sorozatot kell indítanom?!  Most még maradjunk a tavaszi outfitek 2017 -nél .

Tavaszi outfitek 2017

A barátommal épp kávézni mentünk, mivel megünnepeltük a 3. randi évfordulónkat. Nagyon finom fagyis kávét ittunk és vegán sütit ettünk. Szeretek a Black Cat kávézóba járni, mert kicsi és meghitt; ja és persze nagyon jó a kínálatuk.

Tavaszi outfitek 2017

Mivel ez egy randi volt és napközben találkoztunk, nem akartam túlöltözni. Ezért egy kicsit egyszerűbb outfitet találtam ki.

Tavaszi outfitek 2017

Ezt a farmert még a Glamour-napokon vásároltam a C&A-ban. Nagyon szeretem a farmereiket, mert nem nyúlnak ki, nem szakadnak szét. Tökéletesek!

Ami a felsőt illeti, egy pillangós mintájú mellett döntöttem. Ettől számomra egy kicsit romantikusabb beütésű. Szerinted? Na, de tavaly óta nagyon nagy divat lett a lehúzott ujjú felső, amiből ugye kint van a vállunk. Abszolút kedvenc. Egy kis szexisséget adott a looknak. Mindenképp szerezz be egy ilyen darabot a nyárra, mutasd meg a napbarnított vállaidat! Remek választás ez a felső, ha esetleg nem vagy megelégedve a hasaddal, mivel bő fazonú, így ott takar, ahol épp szükséges.

Tavaszi outfitek 2017

Mivel nagyon jó idő volt, nem akartam zárt cipőt felvenni. Így ezt a kis papucsot választottam a szettemhez. Szerintem nagyon illett a felsőhöz meg a nadrághoz. A nyár folyamán még biztos fogtok vele találkozni más outfit bejegyzésben is.

Tavaszi outfitek 2017 Tavaszi outfitek 2017

Ááh, látod milyen menő a highlighterem (Makeup Obsession highlighter)? Erről is írtam már egy bejegyzésben (amiről itt olvashatsz). Nagyon szép tündöklést ad az arcnak.  Ja, és ajkaimra a NYX rúzsát használtam (erről pedig itt olvashatsz).

Tavaszi outfitek 2017

A hajamat felkontyoltam, hogy még jobban kiemeljem a vállaimat és még szexibb legyen.

Tavaszi outfitek 2017 Tavaszi outfitek 2017

Te is örülsz, hogy egyre jobb idő van? Van bevált randis öltözéked? Ha van valami jó tipped, ötleted, küldd el nekem! Próbálj ki minél több stílust, lépj ki a komfortzónádból!

Pillangós felső – Háda

Farmernadrág – C&A

Papucs – Deichmann